FDI PISCATOR EQUITY PLUS

FDI Piscator Equity Plus fost autorizat prin Decizia nr. 466/18.05.2011 si inregistrat cu nr. CSC06FDIR/400071 in Registrul A.S.F. Depozitarul Fondului este BRD – Groupe Societe Generale S.A.

FDI Piscator Equity Plus este un fond cu o politica de investitii preponderenta in actiuni cu un grad de risc mediu. Obiectivul FDI Piscator Equity Plus este de a investi in actiuni tranzactionate in cadrul Bursei de Valori Bucuresti precum si pe alte piete reglementate din Romania.

FDI Piscator Equity Plus fost autorizat prin Decizia nr. 466/18.05.2011 si inregistrat cu nr. CSC06FDIR/400071 in Registrul A.S.F. Depozitarul Fondului este BRD – Groupe Societe Generale S.A.

Cui se adreseaza Fondul?

Fondul se adreseaza persoanelor fizice si juridice care sunt dispuse sa isi asume un risc mediu al investitiei, specific investitiilor in piata bursiera.

Costuri:

  • Comision de cumparare: 0%
  • Comision de rascumparare: 0%
  • Comision administrare fond: maxim 0,5% pe luna si minim 0,1% pe luna din media activelor nete in administrare – acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond

Perioada recomandata de investitii:

Se recomanda investitorilor plasarea resurselor financiare minim 24 luni.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau contactati-ne la nr. de telefon +40.213.617.821.

Nota: Investitorii fondului vor fi informati la sediul SAI Atlas AM, in mod transparent, complet si defalcat asupra taxelor si cheltuielilor care sunt suportate direct sau indirect de catre acestia prin investirea in Fond, precum si asupra valorii maxime a acestora. SAI Atlas Asset Management SA depune toate diligentele pentru informarea investitorilor cat mai transparent, complet si defalcat asupra comisioanelor, cu mentiunea ca din activitatea desfasurata pana la data prezenta, sunt anumite comisioane care nu pot fi cuantificate din timp, depind de volumul de tranzactionare, modificarile comisioanelor de tranzactionare de pe pietele externe sau a contrapartilor care au modificari de costuri in functie de volume. In cazul in care se constata comisioane/cheltuieli/taxe legate direct sau indirect de tranzactionarea instrumentelor financiare, altele decat cele deja transmise investitorilor, acestia vor fi informati despre ele.

BULETIN

Pentru a deveni investitor va rugam sa completati formularul de subscriere la sediul social al SAI Atlas Asset Management SA din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 7A, etaj 6.

Suma minima ce poate fi investita in FDI Piscator Equity Plus este de 5.000 RON. Se pot subscrie si fractiuni de unitati de fond dupa ce s-a subscris suma minima initiala de 5.000 RON.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi Documentele Fondului sau sa ne contactati la nr. de telefon +40.213.617.821.

VANZARE (Rascumparare)

Rascumpararea unitatilor de fond se face pe baza Formularului de rascumparare care se depune personal la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 7A, etaj 6.

Pretul de rascumparare se calculeaza pe baza activelor din data inregistrarii formularului de rascumparare, mai multe detalii despre rascumpararea unitatilor de fond se gasesc in Prospectul de emisiune al Fondului la sectiunea „Rascumpararea unitatilor de fond”.

Daca aveti intrebari referitoare la rascumpararea unitatilor de fond, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +021.361.78. 21 sau sa ne transmiteti un e-mail pe adresa contact@atlas-am.ro.

Percentage Calculation Example
*Randamentul include beneficiile distribuite pentru anul 2023 (EUR 3.939,08 / unit – gross)

**Randamentul include beneficiile distribuite pentru anul 2023 (3.939,08 EUR/unitate – brut) si pentru anul 2022 (3.324,71 EUR/unitate – brut)

***Randamentul include toate beneficiile distribuite